Хотел Хелиос Балчик

Ресторант

Margo`s House Restaurant

Сред уюта на гората и простора на необятната морска шир в градината на хотел ``Хелиос`` със своите 130 места
се е сгушил ресторант ``Margo's House``. Персоналът ще ви посрещне топло и с усмивка, за да можете да си отдъхнете и да се почувствате у дома си.
Менюто е завидно разнообразно, съчетавайки традицията на българските вкусове с разнообразието на интернационалната кухня.
При нас може да се насладите на вкусна и добре приготвена храна, в която нашият шеф готвач не пропуска да вложи и капка от специалната си подправка - щипка любов и голяма доза грижа към клиента.
За да направим атмосферата още по-приятна, а престоят ви незабравим, всяка вечер звучи жива музика, а нашите танцуващи сервитьори забавляват малки и големи.
И разбира се това не е всичко. Не бива да пропускате и нашите тематични вечери с цвърчащото месце на барбекю или позабравените български гозби на нашите баби, рибните вечери, а защо не и романтична вечер изненада за любимия човек!
Margo's House Restaurant - лого
А като говорим за любов - сватбените тържества, които организираме са незабравима приказка за всички.
От усмивката на вратата, през приятната атмосфера и вкусната храна, до бързото обслужване, винаги се стараем да предоставим на гостите си положителни емоции и приятни спомени, които ги карат да се връщат при нас отново и отново.
Вкусна храна
Първокласни питиета
Персонално обслужване
Интернет достъп
Жива музика
Зона за пушачи

Клиентите за нас

НАГРАДИ И ОТЛИЧИЯ